Okulumuzda Korona'ya karşı önlemler alınmaya devam ediyor

15.03.2020 372

Dünyada son zamanlarda ortaya çıkan Korona virüsü(2019-nCov) tüm insanlığı endişelendirmektedir. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan virüs birçok ülkeye yayılmış durumdadır. Son olarak da ülkemizin doğu bölgesindeki komşusu İran'da kendini göstermiştir.

Bu nedenle okulumuzda öğretmenlerimiz öğrencileri sınıflarda bilgilendirmişlerdir.  Bu süreçte ellerimizin sürekli temiz tutulması gerektiği, sarılma, tokalaşma, birbirimizi öpme gibi davranışlara bir süre ara vermemiz gerektiği vurgulanmıştır. Yüksek ateş, nefes darlığı, öksürük gibi durumlarda doktora başvurulması gerektiği belirtilmiştir. Okul idaremizce de çeşitli tedbirler alınmıştır. Rehber öğretmenimiz tarafından bilgilendirmeye yönelik pano çalışması yapılmış ve tüm sınıflara bilgilendirme afişleri asılmıştır. Panomuzu hazırlayan rehber öğretmenimiz Hacer KOYUNCU 'ya ve derslerinde bilgilendirme yapan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.