Bilgi İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: İlçede 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında yapılan satranç turnuvasında 1., 2. ve 4. okulumuz öğrencilerinden çıkmıştır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bilgiio.meb.k12.tr

Adres - Bilgi Mahallesi Çatak / VAN

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim Sistemi

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Bilgi Mahallesi Çatak / VAN

Ulaşım Yollar asfalttır. Köyde ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Köy minibüsleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 110 km, İlçeye 25 km uzaklıktadır.